grey's anatomy frpg


  

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Admin
Admin

► Hozzászólások száma :

129

► Beköltözés :

2017. Nov. 25.
TémanyitásTárgy: Elötörténet sablon   Vas. Dec. 31, 2017 9:27 pm


KERESZTNÉV ÉS VEZETÉKNÉV


"Idézet a karakter szemszögéből"
"Jellemleírás és családi háttér...
Nem fontos összefüggő jellemleírást adnotok a karakteretekről, néhány vezérszóval is megelégszünk. Ezen a részen nincs is szókorlát.

személyi igazolvány adatai


név

teljes név
kor

betűvel/számmal kor
születési hely

születési hely
születési idö

születési idő
családi állapot

családi állapot ide
foglalkozás

foglalkozásod ide
különlegesség

különleges ismertetőjegyek
pb-alany

karaktered arca


"Elötörténet, avagy múltidézés...
A karakterhez kapcsolódó iromány lehet alaposan átgondolt előtörténet, de könnyed szerepjátékos példa is. A lényeg, hogy 300 szó körüli írást adjatok ki a kezeitek közül. A karakterhez kapcsolódó iromány lehet alaposan átgondolt előtörténet, de könnyed szerepjátékos példa is. A lényeg, hogy 300 szó körüli írást adjatok ki a kezeitek közül.


Kód:
<div><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Rouge+Script" rel="stylesheet"><br><br><br><div class="etalap"><br><center><div class="etnev">KERESZTNÉV ÉS VEZETÉKNÉV</div><br><div class="etidez"><br>"Idézet a karakter szemszögéből"</div><table><tbody><tr><td></td><td><br><img src="KÉP A KARAKTERRŐL" style="width: 465px;background-position: center;height: auto;opacity: .8;box-shadow: 0 0 3px #9dbeb7;border: 1px solid #f8f8f8;"></td></tr></tbody></table></center><br><br><div style="padding: 5px;margin-left: 14px;width: 325px;padding-bottom: 20px;border-right: 125px solid #6caa85;padding-right: 20px;"><div class="vezszov"><br>"Jellemleírás és családi háttér...</div>Nem fontos összefüggő jellemleírást adnotok a karakteretekről, néhány vezérszóval is megelégszünk. Ezen a részen nincs is szókorlát. </div><br><div class="etalap2"><center><div class="szemig">személyi igazolvány adatai</div><br><br><table style="margin-top: -11px;"><tbody><tr><td><div class="vezszal">név</div><br><div class="alszal">teljes név</div></td><td><div class="vezszal">kor</div><br><div class="alszal">betűvel/számmal kor</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">születési hely</div><br><div class="alszal">születési hely</div></td><td><div class="vezszal">születési idö</div><br><div class="alszal">születési idő</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">családi állapot</div><br><div class="alszal">családi állapot ide</div></td><td><div class="vezszal">foglalkozás</div><br><div class="alszal">foglalkozásod ide</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">különlegesség</div><br><div class="alszal">különleges ismertetőjegyek</div></td><td><div class="vezszal">pb-alany</div><br><div class="alszal">karaktered arca</div></td></tr></tbody></table><br></center><br></div><br><br><br><div style="padding: 5px;margin-left: 14px;width: 465px;padding-bottom: 20px;padding-right: 20px;"><div class="vezszov"><br>"Elötörténet, avagy múltidézés...</div><img src="APRÓCSKA GIF A KARAKTERRŐL/PILLANATRÓL" style="opacity: .8;box-shadow: 0 0 3px #9dbeb7;border: 1px solid #f8f8f8;margin-right: 5px;width: 200px;" align="left">A karakterhez kapcsolódó iromány lehet alaposan átgondolt előtörténet, de könnyed szerepjátékos példa is. A lényeg, hogy 300 szó körüli írást adjatok ki a kezeitek közül. A karakterhez kapcsolódó iromány lehet alaposan átgondolt előtörténet, de könnyed szerepjátékos példa is. A lényeg, hogy 300 szó körüli írást adjatok ki a kezeitek közül.</div></div>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://greysanatomy.hungarianforum.com
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Grey's Anatomy :: Character Management :: Karakterkészítés-