grey's anatomy frpg


 

 

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Admin
Admin

► Hozzászólások száma :

129

► Beköltözés :

2017. Nov. 25.
TémanyitásTárgy: Keresett karakterek   Pént. Dec. 29, 2017 11:35 pm


KERESZTNÉV ÉS VEZETÉKNÉV


"szöveg"
"Jó, ha tudod...
Leírás a keresettről.

személyi igazolvány adatai


név

teljes név
kor

betűvel/számmal kor
születési hely

születési hely
születési idö

születési idő
családi állapot

családi állapot ide
foglalkozás

foglalkozásod ide
különlegesség

különleges ismertetőjegyek
pb-alany

karaktered arca
Kód:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Rouge+Script" rel="stylesheet"><br><br><br><div class="etalap" style="padding-bottom: 50px;"><br><center><div class="etnev">KERESZTNÉV ÉS VEZETÉKNÉV</div><br><div class="etidez"><br>"szöveg"</div><table><tbody><tr><td></td><td><br><div style="background-image: url(KÉP A KARAKTERRŐL, TÉGLALAP ALAPÚ, VÉKONY);" class="etkep"></div></td></tr></tbody></table></center><br><br><div style="padding: 5px;margin-left: 14px;width: 325px;padding-bottom: 20px;border-right: 125px solid #6caa85;padding-right: 20px;"><div class="vezszov"><br>"Jó, ha tudod...</div>Leírás a keresettről. </div><br><div class="etalap2"><center><div class="szemig">személyi igazolvány adatai</div><br><br><table style="margin-top: -11px;"><tbody><tr><td><div class="vezszal">név</div><br><div class="alszal">teljes név</div></td><td><div class="vezszal">kor</div><br><div class="alszal">betűvel/számmal kor</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">születési hely</div><br><div class="alszal">születési hely</div></td><td><div class="vezszal">születési idö</div><br><div class="alszal">születési idő</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">családi állapot</div><br><div class="alszal">családi állapot ide</div></td><td><div class="vezszal">foglalkozás</div><br><div class="alszal">foglalkozásod ide</div></td></tr><tr><td><div class="vezszal">különlegesség</div><br><div class="alszal">különleges ismertetőjegyek</div></td><td><div class="vezszal">pb-alany</div><br><div class="alszal">karaktered arca</div></td></tr></tbody></table><br></center><br></div></div>
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://greysanatomy.hungarianforum.com


avatar

Maisie Wheathon

► Hozzászólások száma :

6

► Beköltözés :

2018. Jan. 07.

► Kor :

34
TémanyitásTárgy: Re: Keresett karakterek   Hétf. Jan. 08, 2018 3:02 pm


Emilie Brown


"My best friends"
"Jó, ha tudod...
A szomszédom vagy, mindig segítesz nekem, mikor elakadok a szatyrokkal. Egyik nap a kezeim közé kerültél és életem legrosszabb pillanata volt. Egy barátnőm meghalt a kezeim között, és most egy másik feküdt ugyan ott. De mosolyogva közölted, hogy bízol bennem. A kezeim fixen tartottak, de a szívem és a lelkem erősen remegett. De végül sikerült a műtét. Érsebészként nem szoktam elvállalni más műtéteket, de veled kivételt tettem. Mert te vagy az egyetlen, akit magamhoz közel is engedlek. Házas vagy, de nem vagy boldog, lefogadom, hogy nem akartad a házasságot, gyerek nincs. De többet nem is tudok rólad, csak annyit, hogy válóperes ügyvédként dolgozol és a munkád az első, még a férjednél is.  
/minden más szabadon választható! PB és név csak tipp, csak gyere kérlek *-*/

személyi igazolvány adatai


név

Emilie Brown
kor

32
születési hely

Seattle
születési idö

1986.11.05.
családi állapot

Férjezett
foglalkozás

Ügyvéd
különlegesség

sötét haj, kék szemek
pb alany

Katie Mcgrath


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Maisie Wheathon

► Hozzászólások száma :

6

► Beköltözés :

2018. Jan. 07.

► Kor :

34
TémanyitásTárgy: Re: Keresett karakterek   Hétf. Jan. 08, 2018 3:40 pm


Jason Marrow


"You're my destiny"
"Jó, ha tudod...
Minden egyes alkalommal, mikor a műtőbe megyek, te ott állsz mellettem és mosakodsz be. Ott voltam, mikor kiderült, hogy a feleséged megcsalt, miközben te azon dolgoztál, hogy minél gyorsabban elkészülj a lakásotok felújításával. Borzalmas volt látni téged ennyire megtörten. De még is a munkádba temetkeztél, egészen addig, míg nem omlottam össze melletted, hogy Jasmine meghalt. Te voltál mellettem, ahogy a földre rogytam és fájdalma közepette üvöltöttem. Aztán a kapcsolatunk elmélyült. Veled járok kávézni, te vagy, aki felhívja a figyelmem, hogy ma még nem ettem. Viszont egy dologra te emlékszel, én meg nem. Hogy mikor berúgtam és egy buliban, te oda jöttél hozzám és olyan csókot kaptam, amit nem felejtek. Csak a szemeid vannak meg, viszont az arcod a ködbe vész. El fogod mondani? Titkolod? Mit érzel irántam? Én.. én többet. De nem akarom elmondani.
// kérek szépen gyorsan gyere, a név alkuképes, de az archoz nagyon ragaszkodnék *-*  csak gyere és forgassuk fel egymás életét.

személyi igazolvány adatai


név

Jason Marrow
kor

35
születési hely

Los Angeles
születési idö

1982.05.03.
családi állapot

elvált
foglalkozás

Orvos, Aneszteziológus
különlegesség

Magasság, kék szemek
pb-alany

Michael Fassbender


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Keresett karakterek   


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Canon karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Grey's Anatomy :: Character Management :: Adminisztrációs Részleg-