grey's anatomy frpg


  

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Admin

Admin
Admin

► Hozzászólások száma :

129

► Beköltözés :

2017. Nov. 25.
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Pént. Dec. 29, 2017 9:18 pm
A fórum szabályzata
"olvass el!"


"Regisztráció
I. A fórumra kereszt- és vezetéknévvel regisztrálj, az egytagú névvel történt regisztrációk automatikusan törlésre kerülnek, ahogy a kisbetűvel kezdődő és számokat tartalmazó becenevek is.
Vedd figyelembe azt, hogy ez egy való világra épülő szerepjátékos fórum a Shonda Rhimes által megteremtett univerzumban, ezért kerüld a vámpír neveket, továbbá tiltott a más könyvek, sorozatok, ismert közszereplők és valós személyek neveinek használata is!

II. Az oldalon zajló játékok néhol magába foglalhatnak durva jeleneteket, véres részeket, erkölcsi és vallási nézeteket sértő részletességig fajuló leírásokat. A lehetőség szerint felmerülő felnőtt témák kijátszása engedélyezett, így mindenki saját felelősségére olvasson bele mások játékába és ugyanezen felelősség alapján regisztráljon az oldalra! A vezetőség nem tartja magát felelősnek a fórumra más játékosok által felkerült tartalmakért, véleményüket nem osztja!

III. A karakterek neve ne tartalmazzon titulust. A doktoroknak meg lesz a maga színe, hogy tudjuk a megfelelő megszólításukat, így a hozzájuk tartozó rangot maximum az előtörténetükben szerepeltessétek.

"Hozzászólások
I. A hozzászólások karakterszámát nem korlátozzuk, de törekedjetek az igényes, tartalmas reagok alkotására. A ti érdeketek, hogy izgalmas és érdekes játékokban vegyetek részt, nem az adminoké!

II. A hozzászólásokkal kapcsolatban szem előtt tartandó, hogy sem a tizennyolcas tartalom kijátszására nincs korlátozás, sem az obszcén szavak használatára. Nem szükséges "kicsillagozásuk". Viszont a felnőtt tartalommal bíró játékok nyelvezete ne váljon közönségessé! Ne felejtsük jelölni a tizennyolcas tartalmakat hozzászólásaink elején. (obszcén szavak használatát is jelöljétek a reag elején!)

III. A játék során kizárólag saját karakteretek felett rendelkezhettek, más felhasználók játékos karaktereit nem irányíthatjátok hozzászólásaitokban. Erre fokozottan figyeljetek.


IV. Mivel a játékok előre megnyitott helyszíneken játszódnak, nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy ne küldjön olyan helyszínre hozzászólást, ahol folyamatban van egy korábbi játék.

"Képek és kódok
I. Az avatarképek mérete se nem kisebb, se nem nagyobb, mint 200x320px.

II. Az aláírásotok ne legyen szélesebb 500px-nél.

III. Sokan szeretik reagjaikat különféle sablonokkal feldobni, ám ezek gyakran teljesen elütnek oldalunk hangulatától. Emiatt kérünk mindenkit, hogy az oldal színvilágához illő sablonokat szíveskedjetek használni. Ha bármilyen reagsablon/aláírás eltér az oldal alapjaitól, a felhasználót arra kérjük, hogy azt szüntesse meg!


"(Multi) Karakterek
I.  Ügyeljetek arra, hogy kizárólag annyi karaktert készítsetek, amire jut elég időtök. Nem szeretnénk azt látni, hogy karaktereket regisztráltok, aztán ott hagyjátok őket lógni a levegőben! Tehát, a multik számát nem korlátozzuk, viszont ha azt látjuk, hogy egy-egy karakter parlagon hever, abban az esetben az inaktív karakter avatárját jogunkban áll felszabadítani egy újonnan érkező játékos részére.

II. A fontosabb sorozatbeli szereplők közül egy userhez csak egy tartozhat. Kisebb mellékszerepeket vállaló karakterek nyugodtan társíthatóak egymással. Ezzel is szeretnénk elkerülni, hogy az oldal idő előtt inaktiválódjon.
Ha viszont valaki már rendelkezik canon karakterrel, és egy sorozatbeli karakterért két játékos is versenybe száll, a karakterhez való jogot annak az usernek ítéljük, akinek az ideáig még nem volt a sorozatból kiragadott szereplője.

III. Akkor is, ha canon, és akkor is, ha saját karakter alkotásáról beszélünk, szeretnénk ha az elkészülés beleférne egy három hetes időintervallumba. Ezután sem kerül majd az illető törlésre, sem inaktiválásra, de jelzésértékűen szabadnak tekintjük a karaktert a lejáratot követően. Ha volt előzetesen megtett foglalása, érvénytelennek nyilvánítjuk azt.

IV. A már játékban lévő, elfogadott canon karaktereket egy hónap (be nem jelentett) inaktivitás után haladéktalanul inaktív állományba helyezzük, megalkothatóvá tesszük.

V. A karakterhalál nem áll távol az oldal témájától, viszont kizárólag maga a megalkotó döntheti el, hogy mikor és hol szeretne pontot tenni a karakter életének végére. A várható kalandok alkalmával is határozhat úgy az user, hogy a megalkotott szereplő vesszen ott a helyszínen.

VI. Ha szeretnétek egy canon karakterhez rokont, szerelmet, barátot, régi ismeretséget, ellenséget kapcsolni, legyetek szívesek felvenni a kapcsolatot azzal a játékossal, akihez a sorozatbeli karakter tartozik. Ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe, s ne lehetetlenítsük el a játékokat.
Ez szintén vonatkozik az avatar-alanyokra. Ne gyártsunk klónokat, és hiába a megannyi hasonmás a világon, nálunk kizárólag az iker karaktereknek egyezhet meg a pb-alanya.

"Chatbox
I. A fórumon két chatbox is található, a kisebbik az új játékosok/vendégek kérdéseire szolgál, illetve ott tudtok jelezni az adminisztrátorok felé, ha elkészült az előtörténetetek és egymásnak is jelezhetitek, ha új hozzászólást írtatok a fórumra.

II. A másik chatbox, ami a fórum alján található, arra szolgál, hogy a userek kicsit ismerkedhessenek egymással, kötetlenül beszélgethettek bármilyen témáról, amit nem tilt a szabályzatunk. Előfordul, hogy néha magával ragad minket a karakter személyisége, és néha kedvünk támad a chatben kijátszani a karakterünket, de ezt kizárólag mértékkel tegyétek, játszani a fórumon kell, nem pedig a chatboxban!

III. Ha valaki belép, tiszteljétek meg azzal, hogy köszöntitek! Mindenki tartsa be az etikett szabályait, kerüljétek egymás sértegetését és a vitákat! Ha valaki problémázik, vitatkozik, másokat sérteget, azt figyelmeztetjük, és akár ki is tilthatjuk a chatboxból!

"Végezetül
Lehetőség szerint az oldalról semmit ne vigyetek el engedélykérés nélkül, és ide se hozzatok lopott dolgokat. A plagizálást, eltulajdonlást nem csak a törvény bünteti, de mi is! Ha bárki megsérti a szabályzat ezen pontját, kérdés nélkül törlésre kerül.  

Az oldal szabályzatának el nem olvasása nem ment fel egyetlen játékost sem a felelősség alól.

A változás jogát fenntartjuk.

Kellemes játékot, hasznos időtöltést kívánunk!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://greysanatomy.hungarianforum.com
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Grey's Anatomy :: Welcome to the site :: Váróterem hasznos olvasnivalóval-