grey's anatomy frpg


  

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Ariella Victoria Evans

► Hozzászólások száma :

3

► Beköltözés :

2018. Jan. 09.

► Kor :

28

► Lakhely :

Seattle
TémanyitásTárgy: Ariella Victoria Evans   Kedd Jan. 09, 2018 2:40 pm


Ariella Victoria Evans


"A legnagyobb fegyver a mosoly és a legnagyobb erő a szeretet."
"Jellemleírás és családi háttér...
B: Bájos az embereknek általában ez ugrik be legelsőre rólam. Legtöbbször ilyen szempontból vonnak le következtetéseket rólam. Néha ezek elhamarkodottak, mint: naiv, nem komoly, kislányos, és hasonlok.
C: Céltudatos : vagyok. Vannak céljaim és megpróbálom véghez vinni azokat. Bármire képes vagyok, hogy sikerüljön.
K: Kedvesen, barátságosan próbálok fordulni mindenkihez a munkámban. Szeretek mosolyogni, hisz a mosoly csodákra képes. Általában nagyon jól kijövök mindenkivel, de legfőképpen a gyerekekkel. A gyerekek a legérzékenyebb pontjaim azt mondanám, értük bármire képes vagyok. Ezért is akarok orvos lenni, hogy rajtuk segíthessek.
M: Makacs mint az öszvér. Egyszerűen képtelenség eltántorítani az elképzeléseimtől, még ha azok rosszul sülhetnek is el. Amit a fejembe veszek amellett a végsőkig kitartok.
Sz. Szeszélyes és szenvedélyes: akárcsak az időjárás. A szerelemben nagyon szenvedélyes vagyok és eléggé szeszélyes is. Szenvedélyes a szó szórós értelmében: tüzes, forró vérű, temperamentumos. Néha a való életben is. Kissé piszkos fantáziám van néhány dologban, de ezen nem akarok változtatni. Eléggé nehéz a kedvemre tenni, de ha megpróbálod és sikerül azt díjazom.
Sz: Szókimondó: ami azt illeti gondolkodás nélkül szoktam néha beszélni. Csípős megjegyzéseimet nem mindenki tűri el. Egyesek sértőnek vélik néhány beoszlásomat. De akik nagyon jól ismernek azok elfogadnak ilyenek és tudják, hogy nem mindig gondolom komolyan amit mondok.
V: Visszahúzódó: abban az értelemben, hogy nem igazán mutatom ki az érzéseimet, inkább megtartom magamnak őket. Értve ezt arra is, hogy utoljára 10 éves koromban sírtam. Fájdalmaimat szépen lenyelem és a lelkemben őrlődök rajtuk, de semmi árán nem mutatnám ki. Mosollyal leplezem őket. Ez a lehető legrosszabb dolog tudom, hisz egyszer megürülök miatta biztosan.
Ennyi elég is a jellememről a többit ha megismersz megtudod... Smile

személyi igazolvány adatai


név

Ariella Victoria Evans
kor

26
születési hely

Los Angeles
születési idö

1990. augusztus 12.
családi állapot

Egyedülálló
foglalkozás

rezidens gyermekorvos
különlegesség

dús fekete szemöldöke
pb-alany

Lily Collins


"Elötörténet, avagy múltidézés...
- Anya ne hagyj itt. Jó kislány leszek - kiáltottam kétségbeesetten. Zokogtam mint egy gyerek akinek éppen most tépték ki a szívét. Az voltam. Csupán egy ártatlan 10 éves kislány, akit az anyja éppen most hagyott ott a szeretőjéért. Nem értettem, miért. Mi rosszat csinálhattam, hogy anyám a szeretőét választotta és nem a családját. Nem engem, nem az apámat. Minden összedőlt. Úgy éreztem anyám miattam hagyott ott minket. Napokig a szobámban ültem és sírtam. Emlékszem apám is teljesen kiborult, nem is foglalkozott velem sokáig még magával sem. Elveszettek voltunk. Sok idő kellett mire mindketten talpra álltunk, nem is tudom milyen hosszú idő de nem pár nap az biztos.
***
Apám nem sokat foglalkozott velem ezek után, leginkább a munkájának élt. Én meg egyedül voltam, a nagynéném volt az aki anyám helyett anyám lett és aki kicsit is foglalkozott velem.
Később amikor 14 éves lettem újra megnősült, az egyik munkatársát vette el, aki egy kicsit sem örült nekem. Nem, nem volt rossz velem, mint általában a mostohaanyukák. Nem vert, nem veszekedett velem de igazából számba se vett. Úgy tett mintha nem is léteznék, szinte levegőnek nézett. Lelkileg és észrevétlenül bántott. Kisajátította apámat, hogy ő ne tudjon velem foglalkozni. Még csak ne is szerethessen és ne is beszélhessen velem szinte.
Saját gyerekeket akart, apámmal, viszont nélkülem. Hirtelen elvesztettem apámat is. Magamra maradtam, vagyis a nagynénémmel. Ő volt az én mentsváram, a mindenem. Aki segített, hogy eljussak oda ahol most vagyok.
***
Az egyetemen ismerkedtem meg legelső szerelmemmel. Szinte első látásra egymásba szerettünk. Legalább is én így gondoltam. Bármit megtettem volna a szerelmünkért, annyira oda voltam érte. Mindennél és mindenkinél jobban szerettem, őszintén és tiszta szívvel. De ő csak játszadozott velem. Csak az egyik trófeájának tartott, sosem érzett irántam semmit se. Meg vagyok győződve róla. Csak mutogatni akart a barátainak, mint egy vásári majmot meg imponálni a szüleinek. Nem tudtam róla, de a szülei valami nagy emberek voltak. Az apja úgy adta volna át a cégét neki ha lecsillapodik és megkomolyodik. Ugyanis eléggé kicsapongó életet élt. Tehát csak ezért szedett fel engem és hitetett el velem mindent.
Emlékszem nagyon összetörtem mikor megtudtam. Hónapokig csak sírtam és ki se mozdultam sehova. Megpróbáltam párszor öngyilkos is lenni, de szerencsére nem sikerült. Soha többet nem akartam szerelmes lenni, ahogy most se akarok. Legalább is egyelőre nem hiszem tudnék adni esélyt még egy férfinak.
Nagyon úgy nézett ki, hogy az egyetemet se tudom elvégezni, annyira lemaradtam. Az egyik legrégebbi barátom segítsége nélkül talán így is lett volna, de ő mellettem állt és segített felkészülni a vizsgákra. Ő mentett meg attól, hogy meghalljak, ő vitt kórházba mikor öngyilkos próbáltam lenni. Sokan azt gondolták együtt vagyunk a fiúval. De én csak barátként tekintettem rá, még az is nehezemre esett. Ő lehet többet akart, de nekem nem ment. Még nem.
***
Mindig is gyerekorvos szerettem volna lenni. Így természetes, hogy ezt választottam. Csak ennek élek. Ez ami nyugtat és életben tart. Hát, egyelőre itt tart az életem. Nagyon remélem jobbat hoz majd a jövő...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Grey's Anatomy :: Character Management :: Karakterkészítés-