grey's anatomy frpg


 

 

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Emma Strutt
Eü-s dolgozó

► Hozzászólások száma :

4

► Beköltözés :

2018. Jan. 08.

► Lakhely :

Seattle
TémanyitásTárgy: Emma Strutt   Hétf. Jan. 08, 2018 12:06 pm


Emma Strutt


"Mindenkinek akad olyan sebe néha, amivel jobb, ha más foglalkozik."
"Jellemleírás és családi háttér...
Amióta az eszemet tudom, mindig jót akartam másoknak. A problémás ivó apámnak, az eleinte tűrő, behódoló, majd magát összeszedő és kemény páncélt öltő anyámnak, a testvéremnek, a nagyszüleimnek, akik nem törődtek velem, még annak az öreg néninek is, aki mindenkire csúnyán nézett. Ennek köszönhetően könnyen szerzek barátokat, nyitott vagyok és ha véletlenül megbántok valakit, hajlamos vagyok az önostorozásra. Mióta praktizálok változtam, képes lettem az empátiás konfrontációra, de szerencsére a megértéssel odafordulás, kedvesség és kíváncsiság tulajdonságait megtarthattam magamnak.
Mondják, hogy egy pszichológus legyen zsigereiben kissé kényszeres és paranoid, erre én sem tudok rácáfolni. Maximalista vagyok, bár egy kicsit lusta, néha nehezemre esik összeegyeztetni az éremnek ezt a két oldalát, ám az eltökéltségem és a munkamániám segít abban, hogy jól végezzem a dolgom és megpróbáljam az életemet a számomra legélvezetesebb meder felé terelni. Makacs vagyok, néha mégis bizonytalan, imádom a humort, de kellőképpen komoly vagyok, ha a helyzet úgy kívánja. Mindemellett végtelenül türelmes és nyugodt személyiségnek tartom magam, akinek fát lehetne vágni a hátán és aki csak akkor bukik ki, ha végképp elege van. Ez nem gyakran szokott előfordulni, ha mégis, akkor az ég kegyelmezzen annak, aki a közelemben van - természetesen én vagyok az első, aki megbánom, ha kikelek magamból. Ilyenkor nem vagyok odáig magamért, ahogy a változásokat sem igazán díjazom, mégis elfogadom őket és próbálom

személyi igazolvány adatai


név

dr. Emma Strutt, Ph.D.
kor

harmincegy
születési hely

Philadelphia, Pennsylvania, USA
születési idö

1987. április 30.
családi állapot

egyedülálló
foglalkozás

klinikai pszichológus és krízisintervenciós szakember
különlegesség

bájos mosoly és manírmentes kedves kisugárzás
pb-alany

gal gadot


"Elötörténet, avagy múltidézés...
Van egy örök érvényű kérdés, amelyre már annyi okos ember próbált választ találni: a genetikánk határozza meg, hogy milyen érzelmeket és viselkedést váltunk ki a környezetünkből vagy a körülöttünk lévők késztetnek minket arra, hogy azt adjuk nekik, amit? Közös megegyezés alapján 50-50% jutott mindkét tényezőnek, ám én még mindig bizonytalan vagyok. Én lennék a legboldogabb, ha kijelenthetném, hogy azért választottam ezt a hivatást és azért lettem olyan, amilyen, mert láttam apámat, hogyan tette tönkre majdnem kétszer a családunkat, láttam anyámat, mennyire szenved miatta és így nekem nem maradt más választásom, mint támogatónak lenni és harcossá válni. De miért ne lett volna más választásom? Miért ne szökhettem volna el, csatlakozhattam volna egy bandához, ülhettem volna be egy lépcsőházba, hogy annyiszor szúrjam meg magam egy agyonhasznált tűvel, ahányszor csak akarom? Miért ebben az irodában ülök és az újonnan kézhez kapott aktákat rendezgetem? Miért várom, hogy elérkezzen a 10:15 és belépjen az ajtón az időpontra hívott illető, akinek talán nem ez a legfőbb vágya, de végül meg fog nyílni nekem? Választhattam volna a test gyógyításának pályáját is. Az eszem megvolt hozzá, a tanáraim támogattak, sőt szinte noszogattak, amikor felvetődött az ötlet, miszerint „kardiológus leszek”, csakhogy a gyakorlati megvalósításba némi bökkenő csúszott – kiderült, hogy irtózom a vértől, a tűktől és a halottaktól. A lélek felé fordulva egyikkel sem kellett szembenéznem, bár képtelen lennék megmondani, végül hogy jutottam oda, hogy emberek mentális és érzelmi problémáival foglalkozzak. De szeretem. Mindennél jobban. Nincs felemelőbb érzés annál, hogy valakinek jobbá teheted az életét vagy egyszerűen csak képes vagy segíteni neki azzal, hogy meghallgatod, figyelsz rá és beszélgetsz vele. Megtaníthatod gondolkozni saját magáról és másokról, elérheted, hogy ne nyomja magára az őrült bélyegét vagy higgye azt, hogy a sors pécézte ki magának és ezért ő menthetetlen eset. Segíthetsz neki elsajátítani az érzelmei tudatosításának képességét és amikor látod, hogy gyermeki rácsodálkozással eszmél fel a felismerésből, miszerint azért fáj tíz éve a feje, pedig az orvosok szerint rendben van, mert elfojtja a benne tomboló haragot és nemtetszést, te magad is boldoggá válsz. Mintha az anyjuk lennél és végignéznéd, hogyan válik az apró, tehetetlen, koordinálatlan csecsemőből érett felnőtt, aki képes arra, hogy észrevegye: él, létezik, gondolkozik és ami a legfontosabb, számít, fontos és szükséges. És hogy mi a legszebb az egészben? A kölcsönhatás. Velük együtt fejlődöm. A belső világuk működésén való töprengés arra késztet, hogy saját magamról is leltárt készítsek, ugyanúgy vagy éppen teljesen máshogy funkcionáljak a saját életemben, értékeljem magam, a kapcsolataimat, a döntéseimet.
Igen, azt hiszem, ezért várom, hogy valaki rám nyissa az ajtót és amikor ez megtörténik, őszinte mosolyra húzva a számot állok fel a székemből és kínálom hellyel az illetőt, hogy ismét leülve, most már vele szemben, egyedi tartalommal megtöltött ötven perc vegye kezdetét. Ilyenkor egyáltalán nem bánom, hogy magam mögött hagyva Philadelphia-t egy volt professzorom tanácsára a pszichiátriáról, magánrendelésből és a kutatómunkák világából egy szomatikus hangsúlyú kórház falai közé ugrottam fejest, ahol nem csak a betegekkel, hanem az orvosokkal is foglalkozhatok. Melyik a keményebb dió? Fogós kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Meredith Grey
Szakorvos

► Hozzászólások száma :

4

► Beköltözés :

2017. Dec. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Emma Strutt   Szer. Jan. 10, 2018 7:13 pm


E L F O G A D V A
"Köszönjük, hogy itt vagy!

Az első, ami eszembe jutott a karakteredről, az a hitelesség.  Van valami ijesztő, mégis csodálatos az emberi jellemeket alakító kettősségben, ami megmagyarázhatatlanul reálissá formálhat egy-egy karaktert. Ez a kettősség persze könnyedén megborulhat, s nevetségessé tehet egy jellemet, de nálad nem ez történt. A részletek egészet alkottak.
Csodálatosan írsz, könnyedén adod át az információt. Irigylésre méltó lényeglátással rendelkezel, hiszen a lap a rövidsége ellenére is információ-gazdag volt.
Azt hiszem, szerencsés lehet minden jövőbeli játékostársad.
Szaladj, fejtsd meg az orvosaink tébolydához meghasonlott lelkivilágát! *-*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Grey's Anatomy :: Character Management :: Elfogadott Karakterek-